De ce sa cumperi de pe FiveMarkt

Vanzatori Verificati

Vanzatorii verificati sunt acei utilizatori care si-au furnizat adresa fizica completa si au fost de acord ca aceasta sa fie verificata de catre Five Markt,Prin realizarea acestui lucru ei demonstreaza ca sunt dispusi sa practice comertul online la cele mai inalte standarde si ca nu au intentia de a frauda in vreun fel clientii.

Calificative

Calificativele pot fi primite doar de catre vanzatori si reflecta calitatea serviciilor oferite de catre acestia. Astfel, dupa fiecare tranzactie cumparatorii pot acorda calificative detaliate in care sa noteze costurile de transport practicate de vanzatori, timpul de livrare, acuratetea descrierii sau comunicarea. In felul acesta fiecare nou cumparator FiveMarkt poate avea o imagine clara si detaliata a vanzatorului inainte de achizitionarea unui produs.

Vanzatorii Verificati ofera Garantia de Livrare

Daca un vanzator ofera pentru clientii sai Garantia de Livrare inseamna ca acesta nu are nimic de ascuns si ofera clientilor sai cele mai bune produse. Daca produsul nu corespunde descrierii, ai termen de 72 Ore sa il returnezi iar noi iti dam banii inapoi.

In cazul coletelor trimise in sistem Ramburs , Five Markt nu isi asuma nici o responsabilitate , pentru continutul coletelor .

Pentru a evita posibile neplaceri  in ceia ce priveste produsele vandute pe FiveMarkt , va recomandam sa alegeti metoda de plata cu Cardul / La Ghiseul Banci sau Transfer Bancar, pentru a putea beneficia  de termenul de 72 Ore , in care poti returna  produsul, in caz ca produsele nu corespund.

De ce sa cumperi de pe FiveMarkt