Five Markt Marketplace Vinde Gratuit Creeaza cont Vanzator

Beneficiezi de o solutie performanta de admisistrare a produselor , vanzarilor , clientilor.

Poti lisata Produse sau Servicii gratuit si platesti doar taxe pentru virarea banilor proveniti din vanzare catre contul tau.

Comisionul platit pentru vanzarile incheiate cu succes , este cel mai mic din Romania.

Nu se percep comisioane pentru vanzare.

Se platesc doar taxele pentru transferul banilor de la FiveMarkt catre Vanzator.

Produsele vandute pe FiveMarkt , sunt platite de catre cumparatori , cu Cardul / La ghiseul Bancii / Cash sau prin transfer bancar

Pentru a nu risca sa trimiti produse prin curierat catre cumparatori neseriosi , care nu ridica coletele la livrare,si sa ramai cu

o paguba , reprezentand contravaloarea transportului dus si intors, va sugeram sa le cereti cumparatorilor sa opteze pentru plata cu Cardul sau Bancar.

In cazul coletelor trimise in sistem Ramburs , Five Markt nu isi asuma nici o responsabilitate , pentru coletele neridicate.Livrarea produselor se poate face prin intermediul FiveMarkt  , pentru cei care nu detin contract cu o firma de curierat, pentru produsele vandute si platite cu Cardul Online sau la Ghiseul Bancii / Transfer Bancar.

Pentru cei care detin un contract de curierat ( Valabil Persoane Juridice) se poate vinde si in sistem Ramburs , cu 0% Taxe de transfer.

Vinde Pe FiveMarkt – | MarketPlace Cumpara Si Vinde Gratuit